Despre Creatiia mhea !
4 participanți
Pagina 1 din 1
Despre Creatiia mhea !
Bah sa lamurim niste lucruri daca creatia mhea era furata mai potriveam Textul???
Nu inteleg despre voie dar niciodata nam facut RIP intreabal si pe Bl4cK " longdesc="18" />
Eu il inteleg pe Bl4cK si pe sTarzZ sunt mai intelegatori ca voi si ZoMlesS e si el voi Votati doar din prietenie !
Nu`s dc am dat registre pe forumul asta " longdesc="18" />
Sa mor daca mai fac cu cnva fight`s sau sa ma provoace nu Accept ca creatiile mele sunt Furate " longdesc="18" />
Nu inteleg despre voie dar niciodata nam facut RIP intreabal si pe Bl4cK " longdesc="18" />
Eu il inteleg pe Bl4cK si pe sTarzZ sunt mai intelegatori ca voi si ZoMlesS e si el voi Votati doar din prietenie !
Nu`s dc am dat registre pe forumul asta " longdesc="18" />
Sa mor daca mai fac cu cnva fight`s sau sa ma provoace nu Accept ca creatiile mele sunt Furate " longdesc="18" />
Re: Despre Creatiia mhea !
vezi sa nu te enervezi ! Deci
1. Nu mai fa comentarii dinastea = +warn
2. Nu are rost topicul asta
3. Nu ai de ce sa furi o lucrare lucrata in PHOTOSHOP Deci stai linistit te credem ca ai facut-o tu !
1. Nu mai fa comentarii dinastea = +warn
2. Nu are rost topicul asta
3. Nu ai de ce sa furi o lucrare lucrata in PHOTOSHOP Deci stai linistit te credem ca ai facut-o tu !
man nu conteaza ce zic altii ! CONTEAZA ALTCEVA ! deci nu mai fa chestii dinastea !
+warn 24 ore !
sper sa nu te superi !
+warn 24 ore !
sper sa nu te superi !
Akm mi`am dat seama uitativa umpik la editarea Creatiei lui Aly Prima e facut simpla si dupa ce a refacuto a fkt alta nu`s dc nu vati dat seama !!!
Daca crezi ca e RIP creatia adversarului renunti si gata ...
nu inchideto topicul ca e zona off-ului aici
nu inchideto topicul ca e zona off-ului aici
nam facut RIP in viatza mea " longdesc="18" /> " longdesc="18" /> " longdesc="18" />
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum