DeYuTzuL vs Aly
+3
Alberto
Aly
DeYuTzuL
7 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
DeYuTzuL vs Aly
DeYuTzuL vs Aly
Nick : Aly
Tema : Orice :D
Size : 450x150
Deadline : 10 zile
Render : Ce render iti place !
Tema : Orice :D
Size : 450x150
Deadline : 10 zile
Render : Ce render iti place !
Ultima editare efectuata de catre DeYuTzuL in Vin Apr 03, 2009 11:21 am, editata de 1 ori
Re: DeYuTzuL vs Aly
k imediat .. dau edit cu creatia..
Edit :
imi cer scuze :D ~O)
Edit :
imi cer scuze :D ~O)
Ultima editare efectuata de catre Aly in Vin Apr 03, 2009 11:34 am, editata de 1 ori
Bl4cK a scris:Vote dey
lai votat pe degeaba .. e luata de pe alt site .. si a scris numele lui pe ea asa puteam sa fac si eu:-j
Bl4cK a scris:Ce site ma ?
Ce A furat dey ?
Creatia aia care a pus el .. nu e facuta de el 100% e luata de pe alt site ... care nare el cum sa faca asa ceva
Bl4cK a scris:Skz frate nu aveam de unde sa stiu
ca era mai faina aia nu dey
pai atuncia gandeste alta data eu nu fac dinastea... fac creatie din mana mea .. nus fraier ca sa iau una facuta de altu si sa scriu numele pe ea... eu fac pe cinstite .. Din mana mea
Asta inseamna RIP
dar nu mi se pare copiata a potrivit Textu
Dar nu discriminez pe nimeni
Ai vreun PSD?
dar nu mi se pare copiata a potrivit Textu
Dar nu discriminez pe nimeni
Ai vreun PSD?
Fratilor asta e Cstime !!! se Voteaza pe prietenie uitativa la creatia aia a mea cu masina aia sunt furat pe fata am stat 2 ore sa o fac si ala face in 5 minute ala tot e facut de la 0 de mine sa fim seriosi !
ZoOmLeSs a scris:Fratilor asta e Cstime !!! se Voteaza pe prietenie uitativa la creatia aia a mea cu masina aia sunt furat pe fata am stat 2 ore sa o fac si ala face in 5 minute ala tot e facut de la 0 de mine sa fim seriosi !
Tu vorbesti de votare pe pretenie mai bine nu te mai bagi//
Eu plec din Comunitatea asta !
1.Voi votati din prietenie !
2.Nu am furat nimik !
3.Nam ce sa zic datimi si ban stergetim si contu ca nam nevoie de nesimtiti ca voi ! Voi votati dupa prietenie !
4.Si nu am furat Acel sig Daca voi credeti astha treaba voastra !
1.Voi votati din prietenie !
2.Nu am furat nimik !
3.Nam ce sa zic datimi si ban stergetim si contu ca nam nevoie de nesimtiti ca voi ! Voi votati dupa prietenie !
4.Si nu am furat Acel sig Daca voi credeti astha treaba voastra !
Topic closed !
data viitoare primiti toti warn ! NU VA CERTATI ! Deyutzu stai in loc ! stim ca nu ai furat !!
data viitoare primiti toti warn ! NU VA CERTATI ! Deyutzu stai in loc ! stim ca nu ai furat !!
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum