Bl4cK vS. Zomles
+3
aDz^
ZoOmLeSs
K1LlŽ^ |√ |
7 participanți
Pagina 1 din 1
Bl4cK VS zoMoles
Bl4cK vS. Zomles
Nick : zomles
Tema : o Firma nike , puma , lotto etc
Size : orice
Deadline : o zi
Te astept
d0k. : Black semnatura mai mica !
Tema : o Firma nike , puma , lotto etc
Size : orice
Deadline : o zi
Te astept
d0k. : Black semnatura mai mica !
Ultima editare efectuata de catre Bl4cK in Mier Apr 01, 2009 10:27 pm, editata de 1 ori
Re: Bl4cK vS. Zomles
aha ai ca accept ce am de pierdut nu ma pricep la firme chesti dar hai sa vedem ce iese :D
Edit :
Creatie :
Resurse : semn nike : Aici
papuci : aici
Galerie: Nike Galery
Info : Totul e decupat de mine ! Resursele leam pus sa vedeti ca sunt decupate de mine si nu puse asa acolo sa fie am avut mai mult d emunca cu decupatul :X
Haide black te Astept
Edit :
Creatie :
Resurse : semn nike : Aici
papuci : aici
Galerie: Nike Galery
Info : Totul e decupat de mine ! Resursele leam pus sa vedeti ca sunt decupate de mine si nu puse asa acolo sa fie am avut mai mult d emunca cu decupatul :X
Haide black te Astept
Vote Bl4cK
p.s : nu va mai pun sa puneti psd ca nu are rost ... voi stiti !
SA INCEAPA VOTURILE !
p.s : nu va mai pun sa puneti psd ca nu are rost ... voi stiti !
SA INCEAPA VOTURILE !
Vote Bl4cK... :D
ZoOmLeSs: Semnatura ta, ii cam fara inteles sa zic asa daca ar fi aratat mai "modern" sau cu totul altcumva poate, te votam pe tine, tot ce ai facut ii sa tragi o linie cu Garden Tool(sau asa ceva) + 2 culori "naspa"(cel putine mie nu-mi palc :D), ai adaugat o pereche de Nike(just suck it), si un scris la plezneala.
Fara inteles ! Nu le prea ai cu combinatul culorilor sau asemanarea loc cu un obiect :D
Bl4cK: N-am ce sa-ti comentez ! Te sti in Photoshop, bafta in continuare gg !
ZoOmLeSs: Semnatura ta, ii cam fara inteles sa zic asa daca ar fi aratat mai "modern" sau cu totul altcumva poate, te votam pe tine, tot ce ai facut ii sa tragi o linie cu Garden Tool(sau asa ceva) + 2 culori "naspa"(cel putine mie nu-mi palc :D), ai adaugat o pereche de Nike(just suck it), si un scris la plezneala.
Fara inteles ! Nu le prea ai cu combinatul culorilor sau asemanarea loc cu un obiect :D
Bl4cK: N-am ce sa-ti comentez ! Te sti in Photoshop, bafta in continuare gg !
din pacate vote black ... zoomles lasa ca te invat eu photoshop .. daka tu nu sti asta e...
Votez pe Bl4cK
*eXtazY*- Membru
- Post Number : 210
Varsta : 29
Localizare : Sinaia
Steam Id : Nu
Reputatie : 9
Data de inscriere : 12/01/2009
Bara care spune cat ai fost de cuminte :
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: