Portret: Gay care au facut istorie
5 participanți
Pagina 1 din 1
Portret: Gay care au facut istorie
Paradele Gay Pride au loc anual in toata lumea. In zilele noastre ne-am obisnuit cu masele acestea de oameni debordand de voie buna, defiland in costumatii mai mult sau mai putin excentrice si afisand steagul lor specific, simbolizand diversitatea.
nsa nu a fost tot timpul asa. Primul protest gay a avut loc in 1969 la New York, iar in anul urmator a fost organizata prima manifestatie gay. Si de atunci nu au mai putut fi opriti. An de an, mii de homosexuali si lesbiene isi cer drepturile in toate colturile lumii.
Sarbatoresc drepturile pe care le-au obtinut si, dupa caz, cer lumii toleranta si drepturi pe care inca nu le au. Prin manifestatiile lor ne spun ca exista, si nu de ieri de astazi, ci dintotdeauna.
Filosoful grec Socrate e considerat homosexualul numarul 1 in istorie. Era renumit pentru pasiunea sa pentru barbatii frumosi, iar cel mai cunoscut iubit al sau a fost generalul atenian Alcibiade.
Printre alti reprezententati ai acestei comunitati se numara si Michelangelo Buonarotti, Oscar Wilde, Virginia Woolf, Freddie Mercury, Elton John sau George Michael.
Ce ziceti ?:>
Re: Portret: Gay care au facut istorie
hardys77 a scris:ai de capu meu :)) sunt uni care chiar arata bine :))
hahhahaha asa am zis si eu ... stau astia pe strada si zici "uite ce buna e tipa" si cand mergi cu "ea" in pat dai de ciocan=))
wow !
La inceput era unu care, chiar arata ca o femie !
In rest ce sa zic, nu cred ca vor fi acceptati, mai ales ca multi merg pe zicala aia:
"Dumnezeu a facut barbatul si femeia" sau asa ceva, si in plus nu sunt legale casatoriile
intre doua persoane de acelasi sex.
Parca intr-o tara este legala chestia asta cu casatoria dar nu stiu care.
La inceput era unu care, chiar arata ca o femie !
In rest ce sa zic, nu cred ca vor fi acceptati, mai ales ca multi merg pe zicala aia:
"Dumnezeu a facut barbatul si femeia" sau asa ceva, si in plus nu sunt legale casatoriile
intre doua persoane de acelasi sex.
Parca intr-o tara este legala chestia asta cu casatoria dar nu stiu care.
Pai da ma Dumnezeu a facut Fata si Baiat da, acea fata sau baiat vrea sa vada cum e sexu alaant si is asa curiosi incat is GAY,LESBI,HOMO, Etc
FuNkY ^ ExiT a scris:poopoogay huuuuuuuu
Ahahhaa uitate la ei ce distrusi arata si vor arata
vai cum arata cu parul in nas:))Fфck3r a scris:FuNkY ^ ExiT a scris:poopoogay huuuuuuuu
Ahahhaa uitate la ei ce distrusi arata si vor arata =))
Subiecte similare
» Care e jocul tau preferat ?
» Da da .. treapta aia aglomerata pe care stai si tu
» Am facut ceva !
» I-au facut slujba in biserica elevei sinucigase
» Am facut si eu un Banner
» Da da .. treapta aia aglomerata pe care stai si tu
» Am facut ceva !
» I-au facut slujba in biserica elevei sinucigase
» Am facut si eu un Banner
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: