Copyright © 2008 - 2010 CsTime Community !
Marian Dragulescu a batut-o pe Larisa Aaa10

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Marian Dragulescu a batut-o pe Larisa Aaa10
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Marian Dragulescu a batut-o pe Larisa

In jos

Marian Dragulescu a batut-o pe Larisa Empty Marian Dragulescu a batut-o pe Larisa

Mesaj Scris de aDz^ Lun Mai 18, 2009 3:34 pm

A batut-o pentru ca i-a povestit unei necunoscute fetisurile lui din dormitor

Marian Dragulescu a batut-o pe Larisa Marian%20dragulescu%20cu%20o%20blonda%20(2)

Marian Dragulescu a batut-o pe Larisa 17

Campionul mondial la gimnastica, Marian Dragulescu, s-a infuriat teribil joi seara pe fosta sa sotie, Larisa, in timp ce ii aducea copiii inapoi.

Conform plangerii depuse la politie de catre Larisa, Marian a lovit-o pe aceasta repetat cu pumnii si portiera masinii, ajutat chiar de mama sa, in fata scarii unui bloc din cartierul Dristor. "Marocanul" a venit se pare cu nervii excitati la maximum la intalnirea cu Larisa din cauza dezvaluirilor aparute in ultimul timp in presa despre mama copiilor sai. Sportivul si-a iesit practic din minti imediat cum a vazut-o pe fosta sa sotie. Motivul? Larisa i-a povestit Maiei Feldan, o fata pe care o cunoscuse de nici o zi, ce show-uri face campionul in pat si ce mascul feroce este in dormitor. De altfel, gimnastul nu a fost suparat de presupusa orgie a mamei copiilor sai dezvaluita in presa, cat de faptul ca aceasta i-a pus numele intr-o lumina proasta. Interesant este ca lucrurile pareau a se fi calmat intre cei doi, cand in urma cu cateva zile, Larisa facuse front comun cu Marian. In timpul unei emisiuni TV, victima sportivului a acuzat Cancan ca reactia acida a gimnastului la adresa ei fusese inventata. Pentru a clarifica lucrurile ziarul nostru prezinta pe site-ul http://www.cancan.ro inregistrarea in care campionul mondial o desfiinteaza pe Larisa si in care puncteaza faptul ca si-ar fi dorit sa faca din resiteanca o femeie de casa.

"Eu am vrut sa fac femeie de casa din Larisa. Dar se pare ca vorbele oamenilor din jurul meu se adeveresc si incepe sa isi arate adevarata fata. Nu pot sa cred ca am stat alaturi de o asa femeie. Nu mai vreau sa aud de ea. Chiar ma bucur foarte mult ca am scapat de ea. Tot ce imi doresc este sa fiu lasat in pace si sa nu se mai foloseasca de numele meu".
Marian Dragulescu
aDz^
aDz^
Administrator
Administrator

Post Number : 1716
Varsta : 32
Localizare : Barcea Mare
Steam Id : arabu202
Job/Distractii : Scutere
Reputatie : 41
Data de inscriere : 26/12/2008