Oferta pt. CsTime !
4 participanți
Pagina 1 din 1
Oferta pt. CsTime !
Salut all !
As avea o oferta pt. aceasta "comunitate", si aceea de a va tine un server de Counter-Strike 1.6 !
Info despre PC:
Procesor: AMD Sempron 1.85 GHz
Ram: 640 DDR1 (din 1GB Ram)
(daca mai vreti si alte informatii va dau).
Poate va intrebati de ce am ales sa va ajut , deoarece este o "comunitate" Ok, frumoasa si nu merita sa dispara(curand) :D.
Preferintele mele sunt: Sa faceti o categorie cu serverul pe care doar eu sa o pot administra, bine cu exceptia administratorilor,
dar in general doar eu as vrea sa "adminez" acea categorie, si cu adminele ma descurc eu.
Legat de server: Daca doriti sa va tin server, v-as ruga sa tineti un redirect minim catre server, cand nu sunt la PC, adica plecat sau altceva,
am sa deschid si eu 4 redirecte catre server !
Serverul l-as putea tine non-stop, dar cine-mi plateste curentul asa ca l-as putea tine maxim 12 ore sau mai mult, depinde.
Net: RDS, v-am pus aici un Speed Test de la Net :D (am avut si zile frumoasa cand aveam UP de 5 Mb/s)
Lag pe server:
*Numele serverului(din poza) nu mai este functionabil ! nu fac reclama
*Link-ul din poza cu forumul meu, nu mai este bun !
Daca nu va convine cum arata lagul pe server, asta e , nu aveam country kicker la server(pt. mai multi playeri :D)
Si in legatura cu addons-ul serverului, vorbim aici despre el ! ok ?
Multumesc pt. intelegere !
ChuckY
As avea o oferta pt. aceasta "comunitate", si aceea de a va tine un server de Counter-Strike 1.6 !
Info despre PC:
Procesor: AMD Sempron 1.85 GHz
Ram: 640 DDR1 (din 1GB Ram)
(daca mai vreti si alte informatii va dau).
Poate va intrebati de ce am ales sa va ajut , deoarece este o "comunitate" Ok, frumoasa si nu merita sa dispara(curand) :D.
Preferintele mele sunt: Sa faceti o categorie cu serverul pe care doar eu sa o pot administra, bine cu exceptia administratorilor,
dar in general doar eu as vrea sa "adminez" acea categorie, si cu adminele ma descurc eu.
Legat de server: Daca doriti sa va tin server, v-as ruga sa tineti un redirect minim catre server, cand nu sunt la PC, adica plecat sau altceva,
am sa deschid si eu 4 redirecte catre server !
Serverul l-as putea tine non-stop, dar cine-mi plateste curentul asa ca l-as putea tine maxim 12 ore sau mai mult, depinde.
Net: RDS, v-am pus aici un Speed Test de la Net :D (am avut si zile frumoasa cand aveam UP de 5 Mb/s)
Lag pe server:
*Numele serverului(din poza) nu mai este functionabil ! nu fac reclama
*Link-ul din poza cu forumul meu, nu mai este bun !
Daca nu va convine cum arata lagul pe server, asta e , nu aveam country kicker la server(pt. mai multi playeri :D)
Si in legatura cu addons-ul serverului, vorbim aici despre el ! ok ?
Multumesc pt. intelegere !
ChuckY
Re: Oferta pt. CsTime !
in legatura cand ai sa pleci de la pc ai sa deschizi 4 redirecte!
se face lag pe server si toti pleca...asa ca mai bn deschizi 1-2 maxim 3!
se face lag pe server si toti pleca...asa ca mai bn deschizi 1-2 maxim 3!
bLiNky- Membru
- Post Number : 25
Varsta : 34
Localizare : Arad
Steam Id : Yes:>
Job/Distractii : Cs,Fotbal,Ps
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/04/2009
Bara care spune cat ai fost de cuminte :
ChuckY zimi numele la server sa pun pe sectiune si sa ne spui cand o sa il deschizi
Poi numele la server il pui cum vrei tu sau vreti voi, doar o fac pt. CsTime, deci numele ar trebui sa fie legat de forum nu :DsN1p a scris:ChuckY zimi numele la server sa pun pe sectiune si sa ne spui cand o sa il deschizi
Si legat de addons ziceti-mi ceva idei cum l-as putea face sau ce doriti in el, ca pana diseara sau mai repede sa dam drumul la server.
am sa vb acum nMk ;x sa faca un addons !
Chucky sa nu uiti sa te fac administrator sau sa fac un nou grup cu acces la server ?
Chucky sa nu uiti sa te fac administrator sau sa fac un nou grup cu acces la server ?
Nu ma fa Administrator
Fa doar o categorie cu unmele serverului nume.malware-site.www sau no-ip.org, biz, info sau hopot.org :D
am ip dinamic :D...
Cand e gata addons-ul lasa-mi link aici pana atunci fac serverul
Fa doar o categorie cu unmele serverului nume.malware-site.www sau no-ip.org, biz, info sau hopot.org :D
am ip dinamic :D...
Cand e gata addons-ul lasa-mi link aici pana atunci fac serverul
bine , daca vrei fa serverul CsTime-Zone.malware-site.www .acum ma pun pe addons
Ok, bafta si vezi sa nu cazi :DsN1p a scris:bine , daca vrei fa serverul CsTime-Zone.malware-site.www .acum ma pun pe addons
Ciudat, scuze ca zic dar as putea face eu addons-ul :D ?
Lipses prea "multe" chestii adonsului acesta, fara suparare ma ocup acum de addons, si cred ca o sa va fie pe plac :X
EDIT: am creat numele la server: CsTime-Zone.malware-site.www, as vrea sa redenumesti categoria xxxxx cu numele serverului,
pt. a nu sterge datele(+ ca primesti puncte pe chestia asta :D, daca ai multe topicuri... etc :D).
Lipses prea "multe" chestii adonsului acesta, fara suparare ma ocup acum de addons, si cred ca o sa va fie pe plac :X
EDIT: am creat numele la server: CsTime-Zone.malware-site.www, as vrea sa redenumesti categoria xxxxx cu numele serverului,
pt. a nu sterge datele(+ ca primesti puncte pe chestia asta :D, daca ai multe topicuri... etc :D).
Am facut addons-ul eu :D daca mai vreti ceva la el, am sa adaug...
Detalii:
AmxMod X 1.80
Booster Lite MM
Plugine:
HighPingMode.amxx = Ii da afara pe jucatorii cu Lag/Ping mare !
sayrestart.amxx = Dai restart din Chat cand scrii "/restart" .
file_remover.amxx = ajuta la schimbarea hartii.
Messages_Shower.amxx = arata diferite mesaje in chat.
connect_announce.amxx = Arata cine se conecteaza + mesaj in coltul din dreapta sus.
emoticons_displayer.amxx = cand scrii in chat: , semnele de la Y!M apar deasupra ta.
dark_flashbangs.amxx = flash-ul este negru.
join_ip.amxx = arata cine se conecteaza + detalii(Tara/Steam/Ip)
bullet_damage.amxx = Arata cand damage i-ai facut adevrsarului si invers.
join_leave.amxx = arata in in HUD cine se conecteaza + rank-ul acestui.
ghostchat.amxx = Mortii vorbesc cu cei vii,
admin_check.amxx = arata adminii online cand scrii in chat "/admin" & "/admins".
AAC.amxx = comenzi in plus pt. admini.
enemy_down.amxx = arata in chat cine pe cine a omorat, ii frumos pluginul.
enhanced_death.amxx = cand mori ti se face ecranul intr-o culoare(depinde la ce echipa esti).
Gag.amxx = dai gag unui jucator.
icoanearme.amxx.amxx = Arata ce arma ai in mana, in stanga pe Centru.
descriptive_fire_in_the_hole.amxx = cand arungi grenada arata "Fire in the Hole" [HE] asa si la restu.
grenade_trail.amxx = cand arungi grenada lasa o urma de vopsea specifice ficarei grenazi.
Detalii:
AmxMod X 1.80
Booster Lite MM
Plugine:
HighPingMode.amxx = Ii da afara pe jucatorii cu Lag/Ping mare !
sayrestart.amxx = Dai restart din Chat cand scrii "/restart" .
file_remover.amxx = ajuta la schimbarea hartii.
Messages_Shower.amxx = arata diferite mesaje in chat.
connect_announce.amxx = Arata cine se conecteaza + mesaj in coltul din dreapta sus.
emoticons_displayer.amxx = cand scrii in chat: , semnele de la Y!M apar deasupra ta.
dark_flashbangs.amxx = flash-ul este negru.
join_ip.amxx = arata cine se conecteaza + detalii(Tara/Steam/Ip)
bullet_damage.amxx = Arata cand damage i-ai facut adevrsarului si invers.
join_leave.amxx = arata in in HUD cine se conecteaza + rank-ul acestui.
ghostchat.amxx = Mortii vorbesc cu cei vii,
admin_check.amxx = arata adminii online cand scrii in chat "/admin" & "/admins".
AAC.amxx = comenzi in plus pt. admini.
enemy_down.amxx = arata in chat cine pe cine a omorat, ii frumos pluginul.
enhanced_death.amxx = cand mori ti se face ecranul intr-o culoare(depinde la ce echipa esti).
Gag.amxx = dai gag unui jucator.
icoanearme.amxx.amxx = Arata ce arma ai in mana, in stanga pe Centru.
descriptive_fire_in_the_hole.amxx = cand arungi grenada arata "Fire in the Hole" [HE] asa si la restu.
grenade_trail.amxx = cand arungi grenada lasa o urma de vopsea specifice ficarei grenazi.
e bun , nu cred ca ar mai trebui sa mai adaugi , eu zic ca e bun ... cand ii dam drumul ? :D
Esti degeaba la faza cu emoticonae chuky cum sa pui pe svr normal "emoticoane" Marog si scoate bulletu sa nu fie lag daca vrei sa te ajut vb pe mess inca sunt staff la cea mai bun comunitate de cs
am proc de 2.8 ghz
2 GB RaM.. marog
am proc de 2.8 ghz
2 GB RaM.. marog
Serverul il deschid maine(14.04.09) la ora 14 !
Auzi starzz eu incerc sa ajut o "comunitate" si daca tot ai tu un sistem asa de shmecher de ce nu tii chiar tu serverul pt. comunitatea asta ?
Legat de plugine: emoticonurile le-am pus pt. atmosfera pe server, mai funny intr-un fel.
Bullet-ul te deranjeaza ? sau o sa mori de ciuda cand o sa mori din
cauza ca din noroc un tip o tras aiuea si ti-a luat din HP, si ca disperatu' a continuat sa traga si te-a omorat
si nu face lag chiar de loc !
Auzi starzz eu incerc sa ajut o "comunitate" si daca tot ai tu un sistem asa de shmecher de ce nu tii chiar tu serverul pt. comunitatea asta ?
Legat de plugine: emoticonurile le-am pus pt. atmosfera pe server, mai funny intr-un fel.
Bullet-ul te deranjeaza ? sau o sa mori de ciuda cand o sa mori din
cauza ca din noroc un tip o tras aiuea si ti-a luat din HP, si ca disperatu' a continuat sa traga si te-a omorat
si nu face lag chiar de loc !
Daca vrea ! sau daca vrea sa ajute comunitateasN1p a scris:lasa ca o sa tina redirecturi nu ?
am sa revin cu un edit la primul pos cu redirectul gata configurat catre server !
Subiecte similare
» CsTime
» Signature cstime
» New Cstime Baner v3
» Salut Cstime
» Download redirect CsTime-ZoNe.malware-site.www
» Signature cstime
» New Cstime Baner v3
» Salut Cstime
» Download redirect CsTime-ZoNe.malware-site.www
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: