Vad ca nu va place hns
2 participanți
Pagina 1 din 1
Vad ca nu va place hns
Fac serverul pe mod normal ?
p.s : nu mai stau cu voturi si figuri , ziceti da sau nu !
p.s : nu mai stau cu voturi si figuri , ziceti da sau nu !
Re: Vad ca nu va place hns
Nu are rost ! Servere normale sunt cu miile.Fфck3r a scris:Fac serverul pe mod normal ?
Ai putea incerca:
War3FT - este jucat si distractiv, puteri, magii... etc
CSDM(respawn) - este... al naibii de activ [xD] doar ca trebe sa fi atent la codati, se fac rapid fragurile(depinde de harta).
KZ - cred ca a dat faliment !
Knife MOD - stiu 2-3 servere FULL din care 1 este FULL non-stop fara redirecte si chestii de genu, doar ca te cam oftici de la el , cel putin eu da :D... deci jucat !
ZOMBIE - este destul de jucat, dar daca nu ai un Trivia Bot(sa nu se plictiseaca mortii) sau un Spawn de la CSDM, sa te reinvie, n-are rost !
Sper sa alegi un mod calumea, sau ma rog faci ce vrei :D.
Bafta !
CSDM il fac :D maine ma apuc de el ... dar eu cum nu am habat in setari si alte cele nu stiu ce voi face ... ma poti ajuta? desiur daca ai chef si timp
Am sa-ti fac eu un addons CSDM simplu, doar modul, si adaugi tu dupa ce pluginuri vrei :XFфck3r a scris:CSDM il fac :D maine ma apuc de el ... dar eu cum nu am habat in setari si alte cele nu stiu ce voi face ... ma poti ajuta? desiur daca ai chef si timp
pff mersi man ca ma ajuti mai vorbim maine , am plecat la somn ... noapte buna !
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum