Deschiderea noului server
2 participanți
Pagina 1 din 1
Deschiderea noului server
salut , dupa cum spune si titlul ma gandeam sa deschid 2 server: 1. HNS | 2. HNSTRAIN asta dupa ce o sa imi fac ip stabil ( sa vad daca pot rezolva in maxim 3 zile ) . Pentru asta am nevoie de sprijinul vostru , ca sa populam serverele si sa ne distram .
Cine crede ca poate sa ajute cu 2-3 playeri seriosi si ceva reclama sa posteze aici . Pana acum am mai avut vreo 5 servere deschise de cs 1.6 normal si nu am avut noroc cu ele pentru ca nu era seriozitate , eu vreau ca totul sa fie bine si sa tin srv deschise de la 2-3 dupa amiaza pana la 11-12 seara . Deci sunt curios ce o sa iasa . De data asta va rog eu mult sa ma ajutati daca vreti sa iasa frumos si bine !
Cine crede ca poate sa ajute cu 2-3 playeri seriosi si ceva reclama sa posteze aici . Pana acum am mai avut vreo 5 servere deschise de cs 1.6 normal si nu am avut noroc cu ele pentru ca nu era seriozitate , eu vreau ca totul sa fie bine si sa tin srv deschise de la 2-3 dupa amiaza pana la 11-12 seara . Deci sunt curios ce o sa iasa . De data asta va rog eu mult sa ma ajutati daca vreti sa iasa frumos si bine !
Re: Deschiderea noului server
daca nu poti face cu ip stabil mai am eu 4 subdomenii idle.ro etc si ofer 2 forumului cstime.forumcanadien.org daca vrei...
Subiecte similare
» server nou caut om ca sal tina!!
» AnunT server
» Haideti pe server
» Regulament Server
» Despre server
» AnunT server
» Haideti pe server
» Regulament Server
» Despre server
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: